• 2017-05-03 06:40:17
  • សេដ្ឋកិច្ច

​អាហារ​៥​ប្រភេទ​ ​ដែល​​​ភ្ញៀវ​ទេសចរណ៍​មិន​​សូវ​រំលង​ពេល​ទៅ​ដល់​សៀម​រាប​

  • 2017-05-03 06:40:17
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ខេត្ត​សៀមរាប​គឺ​ជា​គោល​ដៅទេសចរណ៍​មួយ​យ៉ាង​សំខាន់​​ភ្ញៀវ​ជាតិ​ ​និង អន្តរជាតិ​​ក្នុង​ការ​ដើរ​ទស្សនា​ប្រាសាទ​​បុរាណ​នា​នា​​ក្នុង​ប្រទេស​កម្ពុជា​។​ ពិសេស​ខេត្ត​មួយ​នេះ​ក៏​បាន​លាក់​ទុក​នូវ​មុខ​ម្ហូប​ឆ្ងាញ់​ៗ​ទាំង​៥​ ប្រភេទដែល​​ភ្ញៀវ​ទេសចរណ៍​ភាគច្រើនមិន​​សូវ​រំលង​​នោះ​ឡើយ​ ពេល​​ទៅ​លេង​ទី​នោះម្តង​ៗ​។​ ម្ហូបទាំង​៥​មុខ​នោះ​មាន​ដូចជា​៖​

១​ ​កកូរ​​សៀមរាប​

២ មាន់​ដុត​ស្រះ​ស្រង់​

៣ ​អាម៉ុក​ត្រី​

៤ ​​សាច់​ក្រក​​សៀមរាបអាំង​

៥​ ​នំ​បញ្ចុក​តាដាក​

ចំពោះ​ប្រិយ​មិត្ត​ដែល​មិន​ទាន់​បាន​ភ្លក្ស​រសជាតិ​មុខ​ម្ហូប​​ទាំង​៥​ខាង​លើ​នេះ​ លោក​អាច​សាក​ល្បង​បាន​​ពេល​ទៅ​​ដើរ​លេង​​កម្សាន្ត​នៅ​សៀម​រាប​ ធានា​ថា​ឆ្ងាញ់​ជក់​ចិត្ត​តែ​ម្តង​។​

អត្ថបទ៖ ចន្ថា

មតិយោបល់