- 2018-06-14 08:02:51
- ព័ត៌មាន
ខាតមិនស្ទើរ ពេលឃើញពពុះសៗលើកាហ្វេ នាំគ្នាកូរខ្ទេច មុនផឹកនោះ
- 2018-06-14 08:02:51
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ខាតមិនស្ទើរ ពេលឃើញពពុះសៗលើកាហ្វេ នាំគ្នាកូរខ្ទេច មុនផឹកនោះ
ចន្លោះមិនឃើញ
ពេលទិញកាហ្វេ ឬភេសជ្ជៈមួយចំនួននៅតាមហាងធំៗ តែងឃើញមានពពុះសៗ (ភាគច្រើនធ្វើពីទឹកដោះគោ) នៅពីលើ ហើយគេតែងនិយមកូរវាឲ្យសព្វមុននឹងផឹក ដែលនេះហាក់ធ្វើឲ្យបាត់បង់រសជាតិមួយចំណែកធំ។
ភេសជ្ជៈដែលផលិតត្រឹមត្រូវតាមស្តង់ដារ តែងមានរសជាតិ និងក្លិនទៅតាមកម្រិតនីមួយៗ ដែលជាហេតុអ្នកត្រូវផឹកម្ដងបន្តិចៗ ដើម្បីដឹងពីរសជាតិទាំងអស់។
ក្រុមការងារឆុងកាហ្វេរបស់ Starbucks កម្ពុជា បានប្រាប់ Sabay ថា៖ "ធម្មតា តាមហាងដែលមានស្តង់ដារត្រឹមត្រូវ កាហ្វេ ឬភេសជ្ជៈគេនីមួយៗ គេមានរសជាតិមួយកម្រិតៗរបស់គេ អ៊ីចឹង បើយើងចាប់ភ្លាម កូរសព្វអស់នោះ នឹងបាត់បង់រសជាតិអស់មួយផ្នែក។ ឧទាហរណ៍ កាហ្វេ Nitro Cold Brew របស់យើងអ៊ីចឹង បើចង់ញ៉ាំឆ្ងាញ់ និងដឹងពីរសជាតិទាំងអស់ម៉ង មិនគួរកូរ ឬប្រើទុយយោបឺតនោះទេ គួរតែប្រើមាត់ផឹកផ្ទាល់តែម្ដង"។
ជាទូទៅ កាហ្វេត្រូវប្រើទឹកក្ដៅមកឆុង តែ Nitro Cold Brew មិនត្រឹមតែឆុងពីទឹកត្រជាក់ ដោយប្រើពេលរហូតដល់ជាង ១០ ម៉ោងប៉ុណ្ណោះទេ ថែមទាំងប្រើបច្ចេកវិទ្យា Nitro កាច់ពីម៉ាស៊ីន ធ្វើឲ្យនៅលើកាហ្វេមានពពុះតិចៗ ហើយពេលញ៉ាំ នឹងមានជាតិផ្អែមតិចៗនៅជាប់មាត់ ដែលនេះហាក់ត្រូវចិត្តសម្រាប់អ្នកចូលចិត្តកាហ្វេក្រាស់ និងជាមូលហេតុអ្នកមិនគួរកូរពពុះទាំងនោះ។
Starbucks ក៏ទើបនឹងចេញរសជាតិថ្មី គឺ Dark Caramel Cold Foam Nitro សម្រាប់អ្នកមិនសូវចូលចិត្តញ៉ាំកាហ្វេខ្លាំង ដូច Nitro Cold Brew និង Nitro Cold Brew with Vanilla Sweet Cream ដោយវាមានរសជាតិផ្អែម Caramel នៅកាហ្វេតិចៗផង និងនៅពពុះដូចគ្នា ដែលជាហេតុ ពេលអ្នកហៅភេសជ្ជៈប្រភេទនេះនៅ Starbucks អ្នកត្រូវញ៉ាំវាដោយមាត់ផ្ទាល់ ដើម្បីទទួលបានរសជាតិទាំងមូល។
បន្ថែមពីនេះ ហាងកាហ្វេល្បីឈ្មោះទូទាំងពិភពលោកខាងលើ ក៏មានប្រូម៉ូសិនពិសេសសម្រាប់កាហ្វេទាំង ៣ ប្រភេទ ដែលមានតែនៅសាខាបឹងកេងកង តែប៉ុណ្ណោះ (Nitro Cold Brew, Nitro Cold Brew with Vanilla Sweet Cream, Dark Caramel Cold Foam Nitro) ចាប់ពីថ្ងៃទី ១៥-២៤ មិថុនា ដោយហៅកែវតូច (Tall) នឹងបានកែវកណ្ដាល (Grande) ។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម ចូលទៅផេកហ្វេសប៊ុក Starbucks Cambodia ៕