- 2018-07-23 04:29:08
- ព័ត៌មាន
ហេងហួស! មានតែម្នាក់គត់ បានអាហារូបករណ៍ពាន់ដុល្លារ ក្នុងចំណោមរាប់រយនាក់ចូលសាកសាលាធ្វើម្ហូបថ្ងៃដំបូង
- 2018-07-23 04:29:08
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ហេងហួស! មានតែម្នាក់គត់ បានអាហារូបករណ៍ពាន់ដុល្លារ ក្នុងចំណោមរាប់រយនាក់ចូលសាកសាលាធ្វើម្ហូបថ្ងៃដំបូង
ចន្លោះមិនឃើញ
វិទ្យាស្ថានបង្រៀនធ្វើម្ហូបស្តង់ដារដូចប្រទេសស្វីស ម្ហូបអាហារកម្ពុជា (Academy of Culinary Arts Cambodia ឬACAC) បានរៀបចំកម្មវិធីបើកឲ្យចូលស្វែងយល់ពីសាលាកាលពីថ្ងៃសៅរ៍ សប្ដាហ៍មុន ដោយមានមនុស្សរាប់រយនាក់ចូលរួម ទាំងជនបរទេស និងខ្មែរ តែក្នុងនោះមានម្នាក់ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ២ឆ្នាំ តម្លៃ ៣៩៧៥ដុល្លារ។
អ្នកឈ្នះម្នាក់នោះបានប្រជែងឈ្នះបេក្ខជនផ្សេងៗទៀតដែលបានថតវីដេអូធ្វើម្ហូបផ្ញើទៅ ACAC ដោយមានឈ្មោះ អ៊ឹង ហ្គិចស៊ីម។
ក្នុងកម្មវិធីខាងលើ ក៏មានការធ្វើបទបង្ហាញពីវិទ្យាស្ថាន បូករួមជាមួយការប្រកួតរចនានំខេកដោយមានការណែនាំពីគ្រូ ACAC ការលេងល្បែងកម្សាន្ត និងការដាក់តាំងបង្ហាញម្ហូបអាហារតាមស្តង់ដារសណ្ឋាគារផ្កាយ ៥។
វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC) ជាស្ថាប័នអន្តរជាតិដំបូងគេនៅកម្ពុជា ហើយផ្ដល់សញ្ញាប័ត្រជាន់ខ្ពស់ (Diploma) រយៈពេល ២ឆ្នាំ ផ្នែកសិល្បៈនៃការចម្អិនម្ហូបអាហារ បង្អែម ធ្វើនំ និងដុតនំ មិនមែនត្រឹមវគ្គខ្លីៗឡើយ ពោលស្របតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងក្រមសីលធម៌ការងារប្រទេសស្វីស ហើយទទួលស្គាល់ដោយមហាវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និង បដិសណ្ឋារកិច្ចដ៏ល្បីនៅទីក្រុងលូសឺន ប្រទេសស្វីស (Swiss Hotel Management Academy Lucerne ឬ SHL)។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែមពីសាលា ទូរសព្ទលេខ 011 767 136 / 099 5555 29 ផេកហ្វេសប៊ុក Academy of Culinary Arts Cambodia ទីតាំងផ្ទាល់អគារលេខ ២៣ ផ្លូវលេខ ១៣៩ សង្កាត់វាលវង់ ខណ្ឌ ៧មករា រាជធានីភ្នំពេញ (ផ្លូវទឹករាំផ្ការាំ ក្រោយសាលាជ័យថាវីបាក់ទូក)៕