- 2020-12-22 11:28:41
- ព័ត៌មាន
ចង់ចាប់អាជីពចុងភៅ? វគ្គសិក្សាថ្មី អនុវត្តផ្ទាល់ជាមួយមេចុងភៅល្បីៗ និងបានសញ្ញាបត្រទទួលស្គាល់ជាអន្តរជាតិ
- 2020-12-22 11:28:41
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ចង់ចាប់អាជីពចុងភៅ? វគ្គសិក្សាថ្មី អនុវត្តផ្ទាល់ជាមួយមេចុងភៅល្បីៗ និងបានសញ្ញាបត្រទទួលស្គាល់ជាអន្តរជាតិ
ចន្លោះមិនឃើញ
ការសិក្សាត្រូវតែមានគោលដៅ ចាប់យកជំនាញមួយដែលច្បាស់លាស់ ទោះមានផលវិបាកតិចតួចមែន តែបើធ្វើតាមបេះដូងដែលស្រលាញ់ពេញចិត្ត ទោះដួលប៉ុន្មានដងក៏អ្នកអាចក្រោកឡើង បង្កើតវាជាថ្មី។
ជាក់ស្ដែង សម្រាប់អ្នកដែលស្រលាញ់ចូលចិត្តជំនាញចម្អិនម្ហូបអាហារ មានចំណាប់អារម្មណ៍ចង់ចាប់យកអាជីពចុងភៅដែលជំនាញច្បាស់លាស់គួរតែសម្រេចចិត្តសិក្សានៅសាលាណា ដែលផ្ដល់គុណភាព អត្ថប្រយោជន៍ ក្រមសីលធម៌ និងជំនាញច្បាស់លាស់ដល់និស្សិត។
តោះ មកទស្សនាវីដេអូសកម្មភាពនៃការសិក្សា និងការចម្អិនម្ហូបអាហារនៅវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារនៅកម្ពុជា (ACAC) ដើម្បីស្វែងយល់បន្ថែម ទាំងអស់គ្នា៖
សិក្សាផ្នែកចម្អិនម្ហូបអាហារ ជាជំនាញល្អបំផុតសម្រាប់ទីផ្សារការងារនៅកម្ពុជា ដែលយុវជនមិនគួរមើលរំលង។ តួយ៉ាង សិក្សានៅវិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារនៅកម្ពុជា (ACAC) លោកអ្នកនឹងទទួលបាននូវបទពិសោធន៍ជាច្រើនដូចជា ៖
ប្រញាប់ឡើង! ចុះឈ្មោះឥលូវនេះ ព្រោះថាចំនួន គឺមានកំណត់។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែមតាមរយៈលេខទូសព្ទ័៖ ០១១ ២៣៤ ០៨៨/០១៥ ២២៧ ០៨៨ ឬអាចចូលទៅកាន់៖