- 2018-08-14 23:30:00
- ព័ត៌មាន
មិនងាយមាន! គ្រូចុងភៅសាលាល្បីពីស្វីស ព្រួតដៃគ្នាធ្វើម្ហូប មុនហាងល្បីមួយបិទ
- 2018-08-14 23:30:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
មិនងាយមាន! គ្រូចុងភៅសាលាល្បីពីស្វីស ព្រួតដៃគ្នាធ្វើម្ហូប មុនហាងល្បីមួយបិទ
ចន្លោះមិនឃើញ
ហាងលក់ម្ហូបបែបអឺរ៉ុបល្បីមួយនៅភ្នំពេញ Black Bambu ត្រៀមបិទជួសជុលជាថ្មី ដោយស្ថិតនៅក្រោមការគ្រប់គ្រងរបស់វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC) ម្ដង ដែលជាហេតុគ្រូចុងភៅ និងសិស្សសាលាស្តង់ដារស្វីសនេះ រួមដៃគ្នារៀបចំអាហារពេលល្ងាចចុងក្រោយ នៅថ្ងៃទី១៧ សីហា។
ក្នុងកម្មវិធីញ៉ាំអាហារ The Last Supper នេះ ក្រៅពីបានភ្លក់ថ្វីដៃគ្រូចុងភៅជំនាញលើម្ហូប ៥មុខ ហើយ អ្នកក៏អាចញ៉ាំស្រា និង Cocktail បានដោយសេរី រួមជាមួយនឹងការចាក់ភ្លេងពី DJ Premo ល្បីនៅសហរដ្ឋអាមេរិក ដោយត្រូវចំណាយម្នាក់ ៤០ដុល្លារ ហើយមានចំនួនកំណត់។
ACAC ជាវិទ្យាស្ថានផ្ដល់សញ្ញាប័ត្រជាន់ខ្ពស់ (Diploma) រយៈពេល ២ឆ្នាំ ផ្នែកសិល្បៈនៃការចម្អិនម្ហូបអាហារ បង្អែម ធ្វើនំ និងដុតនំ មិនមែនត្រឹមវគ្គខ្លីៗឡើយ ពោលស្របតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងក្រមសីលធម៌ការងារប្រទេសស្វីស ហើយទទួលស្គាល់ដោយមហាវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និង បដិសណ្ឋារកិច្ចដ៏ល្បីនៅទីក្រុងលូសឺន ប្រទេសស្វីស (Swiss Hotel Management Academy Lucerne ឬ SHL)។
សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម ឬចង់កក់កន្លែងសម្រាប់កម្មវិធី The Last Supper ដែលជាថ្ងៃបើកចុងក្រោយរបស់ហាង Black Bambu ដោយមានទីតាំងនៅផ្ទះលេខ ២៩ ផ្លូវ ២២៨ សម្ដេចមង្គលអែម អាចទាក់ទងទៅលេខ 011 234 088 ឬអ៊ីមែល pr.manager@acac.edu.kh ៕