• 2015-10-07 22:53:47
  • ព័ត៌មាន

អាថ៌កំបាំង​ពិសេស​ពី​របៀប​ឆា​មីសួ​ពង​ទា​ប្រៃ​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​មាន​ជាតិ​

  • 2015-10-07 22:53:47
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ភ្លេច​ៗ​ខ្លួន ថ្ងៃ​នេះ​ដល់​បិណ្ឌ​ទី​១០​ទៅ​ហើយ! តើ​លោក​អ្នក​​បាន​អញ្ជើញ​ទៅ​ប៉ុន្មាន​វត្ត​ហើយ​? តើ​បាន​ធ្វើ​មុខ​ម្ហូប​អ្វី​ខ្លះ​យក​ទៅ​ប្រគេន​ព្រះ​សង្ឃ? កាល​ពី​សប្ដាហ៍​មុន​ Sabay បាន​លើក​យក​ពី​វិធី​ងាយ​ៗ​ក្នុង​ការ​ចម្អិន​សម្ល​ការី​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​មាន​ជាតិ ដែល​ប្រើ​ពេល​វេលា​ខ្លី​ និង​ចំណេញ​ថវិកា​ក្នុង​ការ​ប្រើ​ប្រាស់​គ្រឿង​ទេស។ ប្រសិន​បើ​លោក​អ្នក​ខក​ខាន​ពុំ​បាន​អាន លោក​អ្នក​អាចចុច​ត្រង់​ទីនេះ​

 

ស្រ្តី​មេ​ផ្ទះ​ទាំង​ឡាយ​ប្រហែល​ជា​ធ្លាប់​ធ្វើ​តែ​ឆា​មីសួ​ធម្មតា​យក​ទៅ​វត្ត​ប្រគេន​ព្រះ​សង្ឃ។ អ្វី​ដែល​ពិសេស​សម្រាប់​ថ្ងៃនេះ Sabay សូម​លើក​យក​ពី​វិធី​ឆា​មីសួ​ពងទា​ប្រៃ​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​មាន​ជាតិ​ដែល​ប្រើ​រយៈ​ពេល​រៀប​ចំ​ប្រហែល​២០​នាទី និង​ចម្អិន​ប្រហែល​១៥​នាទី។

 

 

 

បើ​ចង់​ដឹង​ថា «ឆា​មីសួ​ពង​ទា​ប្រៃ» មាន​អាថ៌កំបាំង​អ្វី​ខ្លះ តោះ​ចាំ​អី​ទៀត ​មើល​គ្រឿង​ផ្សំ និង របៀប​ធ្វើ​ទាំង​អស់​គ្នា!

 

· គ្រឿង​ផ្សំ៖

 

 

· វីដេអូ៖

 

 

យ៉ាង​ម៉េច​ដែរ «ឆា​មីសួ​ពង​ទា​ប្រៃ» តើ​មាន​រសជាតិ​ប្លែក​បែប​ណា​ដែរ? បើ​ចង់​ដឹង​ច្បាស់ កុំ​ភ្លេច​សាក​ល្បង​​ធ្វើ​សម្រាប់​ញុំា​ក្នុង​ក្រុម​គ្រួសារ និង​យក​ទៅ​វត្ត​ណា៎។

 

 

ម្ហូបកាន់តែឈ្ងុយឆ្ងាញ់មានជាតិ គ្រួសារកាន់តែមានសុភមង្គល!

 

Sabay នឹង​លើក​យក​ពី​រូបមន្ត​ពិសេស​មួយ​ទៀត នោះ​គឺ​វិធី​ធ្វើ​នំ​អន្សម​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​មាន​ជាតិ​ ដែល​ប្រជា​ពលរដ្ឋ​និយម​ធ្វើ​នា​រដូវ​បុណ្យ​ភ្ជុំ​នេះ។ កុំ​ភ្លេច​រង់ចាំ​អាន​ទាំង​អស់​គ្នា!

មតិយោបល់