- 2020-04-18 05:29:08
- ព័ត៌មាន
តោះ! រៀនធ្វើបាយឆាបែបចិនដោយខ្លួនឯង រសជាតិឆ្ងាញ់មិនចាញ់ចុងភៅជំនាញ
- 2020-04-18 05:29:08
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
តោះ! រៀនធ្វើបាយឆាបែបចិនដោយខ្លួនឯង រសជាតិឆ្ងាញ់មិនចាញ់ចុងភៅជំនាញ
ចន្លោះមិនឃើញ
បាយឆាជាអាហារហូបងាយចម្អិន រហ័ស និងចំណាយលុយសមរម្យសម្រាប់ធ្វើ។ អ្នកប្រហែលជាបានភ្លក់រសជាតិបាយឆាតាមហាងអាហារមួយចំនួន ឬពេលហូបម្ហូបការតែងមានបាយឆាផងដែរ។ សម្រាប់ថ្ងៃនេះអ្នកអាចរៀនធ្វើវាដោយខ្លួនឯងដូចខាងក្រោម តាមរូបមន្តបាយឆាបែបចិនមិនចាញ់ស្នាដៃចុងភៅប៉ុន្មានទេ ៖
រូបមន្តគ្រឿង ៖
របៀបចម្អិន ៖
ដាក់ខ្ទះឲ្យក្ដៅដោយពុំចាំបាច់ចាក់ប្រេងឆាចូល រួចដាក់សាច់ក្រកត្រលប់ឲ្យសព្វឆ្អិនក្រៀមល្មម រួចដាក់បន្លែ ពោត ការ៉ុត និងសណ្ដែកបារាំងចូលឆាត្រលប់ឲ្យសព្វ
ដាក់បាយឆ្អិនស្រាប់ចូល រួចដាក់ស៊ុតពីរគ្រាប់ចូលច្របល់ឲ្យសព្វ
ដាក់ទឹកគ្រឿងចូល ដាក់ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ចូល ឆាត្រលប់ប្រហែល៣នាទីឆ្អិន ដួសដាក់ចានអ្នកនឹងបានបាយឆាបែបចិន១ចានមិនចាញ់ស្នាដៃចុងភៅ ៕
តោះ! មើលវីដេអូ ពីរបៀបធ្វើ ៖
ចង់បានអង្ករផ្កាម្លិះប្រណីត ដាំដុះដោយធម្មជាតិ គុណភាពល្អឥតខ្ចោះ ដឹកដល់ផ្ទះរបស់លោកអ្នក ចុចត្រង់នេះ