• 2020-08-24 12:05:08
  • ព័ត៌មាន

ចង់ឲ្យអាជីវកម្មរីកចម្រើន ក្នុងអំឡុងកូវីដ១៩ កុំភ្លេចចូលរួមព្រឹត្តិការណ៍មួយនេះ

  • 2020-08-24 12:05:08
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ជួបគ្នានៅថ្ងៃទី ០២ ខែកញ្ញា ខាងមុខក្នុងកម្មវិធីកិច្ចពិភាក្សាស្តីពី៖ "វិស័យចំណីអាហារក្នុងវិបត្តិកូវីដ-១៩" យុទ្ធសាស្ដ្រក្នុង ការរក្សាបានទាំងសុវត្ថិភាព និងផលចំណេញ ដែលមានការចូលរួមពីវាគ្មិនកិត្តិយស ៤រូបគឺ៖

  • ១. ឯកឧត្តម វេជ្ជបណ្ឌិត ហុក គឹមចេង អគ្គនាយក នៃអគ្គនាយកដ្ឋានបច្ចេកទេសសុខាភិបាល នៃក្រសួងសុខាភិបាល
  • ២. ឯកឧត្តម គឹម សេរីរដ្ឋ អគ្គលេខាធិការង នៃគណៈកម្មាធិការជាតិវាយតម្លៃទីក្រុងស្អាត (គ.ជ.វ.ទ) និងជាប្រធាននាយកដ្ឋានគ្រប់គ្រងការស្នាក់នៅ ទេសចរណ៍ និងម្ហូបអាហារ
  • ៣. ឧកញ៉ា គួច សុខលី នាយកប្រតិបត្តិនៃ Yinkok Food Corp
  • ៤. លោក ទុយ សុខនេង ជាសហស្ថាបនិកនៃ Food Safety Group – FSG

អ្នកចូលរួមក្នុងកម្មវិធី នឹងទទួលបានការស្វែងយល់នូវចំនុចពិសេសដូចជា៖

  • យល់កាន់តែច្បាស់អំពីផលប៉ះពាល់របស់ កូវីដ-១៩ មកលើវិស័យឧស្សាហកម្មចំណីអាហារ

  • យទ្ធសាស្ត្របន្សាំ និងការកែប្រែសម្រាប់អ្នកគ្រប់គ្រងវិស័យឧស្សាហកម្មចំណីអាហារ

  • ការពិភាក្សា និងការលើកយកយុទ្ធសាស្ត្រ ដើម្បីអោយវិស័យឧស្សាហកម្មចំណីអាហារមានការលូតលាស់ក្នុងអំឡុងពេល និងក្រោយពេល កូវីដ-១៩

  • លើកកម្ពស់ការយល់ដឹងអំពីគោលនយោបាយសុវត្ថិភាព និងគោលការណ៍ណែនាំសម្រាប់ឧស្សាហកម្មចំណីអាហារឆ្លើយតបទៅនឹងវិបត្តិ កូវីដ-១៩

  • សបុត្រចូលរួម 20$ (បូករួមអាហារ និងភេសជ្ជៈ)

  • ទីតាំង៖ ការិយាល័យកណ្តាលនៃក្រុមហ៊ុន ព្រូដិនសលកម្ពុជា

  • កាលបរិច្ឆេទ៖ ថ្ងៃទី០២ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២០

  • វេលាម៉ោង៖ 08:30AM – 12:00PM

  • ចុចតំណនេះដើម្បីចុះឈ្មោះ https://forms.gle/YoRNSaAeqS2toqsw7

សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម៖

  • Email: k.darapheakdey@gmail.com Tel: 081632415

ABA Account

  • JCI Cambodia-Chbar Ampov
  • 001-225-552

Google Docs https://forms.gle/YoRNSaAeqS2toqsw7

វិស័យចំណីអាហារក្នុងវិបត្តិ កូវីត-១៩ យុទ្ធសាស្ដ្រក្នុងការរក្សាបានទាំងសុវត្ថិភាព និងផលចំណេញ

Partnership

មតិយោបល់