- 2019-07-05 04:08:49
- ការអប់រំ
កម្រមាន! សាលាបង្រៀនធ្វើម្ហូបអន្តរជាតិទទួលស្គាល់ពីស្វីសបើកឲ្យភ្លក់ម្ហូបឆ្ងាញ់ៗ Free
- 2019-07-05 04:08:49
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
កម្រមាន! សាលាបង្រៀនធ្វើម្ហូបអន្តរជាតិទទួលស្គាល់ពីស្វីសបើកឲ្យភ្លក់ម្ហូបឆ្ងាញ់ៗ Free
ចន្លោះមិនឃើញ
ចង់ក្លាយជាចុងភៅអាជីពល្បីឈ្មោះប្រាក់ខែខ្ទង់ពាន់ ធ្វើការនៅហាងលំដាប់ផ្កាយ មែនទេ?
ឥលូវមិនបាច់ទៅរៀនក្រៅប្រទេសទេ រៀននៅកម្ពុជាយើងក៏បាន គឺនៅ វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC) ដែលផ្តល់ជូននូវសញ្ញាប័ត្រដែលមានការទទួលស្គាល់ជាអន្តរជាតិពីវិទ្យាស្ថានគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ Lucerne (SHL)ពីស្វីស និងបណ្ដាប្រទេសក្នុងអាស៊ានទៀតផង។
បង្កើតឡើងនៅខែ មីនា ឆ្នាំ២០១៧ វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា ឬ Academy of Culinary Arts Cambodia គឺសាលារៀនធ្វើម្ហូបដំបូងគេនៅកម្ពុជាដែលនាំមកនូវទស្សនៈវិស័យបដិសណ្ឋារកិច្ចអាស៊ីអាគ្នេយ៍មួយពេញលេញស្តង់ដារអន្តរជាតិ។
ក្នុងរយៈ ២ឆ្នាំមកនេះ វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា មានការរីកចម្រើនគួរឲ្យកត់សម្គាល់ មកដល់បច្ចុប្បន្ននេះមានសិស្សចំនួន ១៦០នាក់ហើយ បានបញ្ចប់ការសិក្សាជំនាន់ដំបូងគេបង្អស់ និងបច្ចុប្បន្ន កំពុងពង្រីកអាជីពពួកគេទៅក្នុងទីផ្សារអន្តរជាតិ។
កម្មវិធីសិក្សាសម្បូរបែប បង្រៀនដោយការអនុវត្តផ្ទាល់ ជាមួយមេចុងភៅជំនាញមានបទពិសោធន៍ច្រើនឆ្នាំ ទាំងថ្វីដៃចម្អិន ការតុបតែងម្ហូប សុវត្ថិភាពចំណី និងអាហារូបត្ថម្ភ និងការច្នៃមុខម្ហូបថ្មី ៗ ប្រកបដោយភាពច្នៃប្រឌិតខ្ពស់។
អ្វីដែលនិស្សិតនឹងទទួលបានពីការសិក្សានៅ វិទ្យាស្ថានម្ហូបអាហារកម្ពុជា (ACAC) ៖
ចុះឈ្មោះចូលរៀនឲ្យបាន មុនថ្ងៃទី ២៧ កក្កដា ២០១៩ នេះនឹងទទួលបានការបញ្ចុះតម្លៃព្រមជាមួយកាំបិតមួយឈុតដោយឥតគិតថ្លៃ ។ វគ្គសិក្សាថ្មីនឹងចាប់ផ្ដើមនៅថ្ងៃទី ៧ តុលា ២០១៩នេះហើយ។
ព្រឹត្តិការណ៍ធំប្រចាំឆ្នាំរបស់ ACAC កំពុងខិតចូលមកដល់ហើយ គឺ Open House ២០១៩
ចូលរួមរីករាយដោយសេរី និងឥតគិតថ្លៃ នៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី២៧ កក្កដា ២០១៩ ខាងមុខ នេះសាលានឹងមានកម្មវិធី Open House ស្វាគមន៍គ្រប់គ្នាដែលចង់ដឹងបន្ថែមពីវិទ្យាស្ថាន កម្មវិធីសិក្សា ស្វែងយល់ពីឱកាសការងារក្នុងវិស័យម្ហូបអាហារ បដិសណ្ឋារកិច្ច និងភ្លក់ម្ហូបឆ្ងាញ់ៗ ព្រមទាំងឱកាសចូលរួមលេងល្បែងកម្សាន្តឈ្នះរង្វាន់ជាច្រើនទៀតផង។ចាប់អារម្មណ៍ Open House? សូមចុះឈ្មោះចូលរួមជាមុន ចាប់ពីថ្ងៃនេះ រហូតដល់ថ្ងៃ ទី ២២ កក្កដា ២០១៩នេះ ប៉ុណ្ណោះ។
ដើម្បីចុះឈ្មោះចូលរួមសូមទាក់ទង ៖